Wat is... fit & vol pit?

Welkom op het platform dat je gezond én vol pit door het leven wil laten gaan! Met een heleboel hapklare tips en tricks zorgt Fit & Vol Pit* voor een fysieke én mentale boost. Onze jaarlijkse Nationale Vitaliteitscheck, waarbij we polsen naar hoe 2.000 Belgen zich écht voelen – geeft inzichten die we vervolgens omzetten in … actie!
Klaar om je tanden erin te zetten?

*Fit & Vol Pit is een energiek initiatief van Zespri, in samenwerking met onderzoeksbureau iVOX.

Waarom?
Daarom!

Fit & Vol Pit door het leven gaan? Graag! Maar … hoedoededa?! Op deze website reiken we je handvaten aan om je vitaliteit aan te pakken. Onderzoek wijst namelijk uit dat er in België nog heel wat groeimarge is.

Met de juiste tips & tricks geven we je meer inzicht in je eigen vitaliteit én gezondheid. Start nu met de vitaliteitstest, ontvang je persoonlijke resultaat én pak jouw energiepeil aan binnen 5 thema’s. 3, 2, 1: actie!

jumbotron_2
1

Beweging

Rust roest … Dus tijd om die gewrichten te smeren! Fit & Vol Pit heeft een hele reeks ideetjes voor jou klaarstaan om meer te bewegen. Of je nu al regelmatig beweegt of nog moet starten: we hebben voor ieder wat wils!

Check onze beweegtips
2

Voeding

Gezond en gevarieerd eten?
Heel graag! Maar hoe fiks je dat? En hoe combineer je dat met een overvolle agenda? Ontdek onze menukaart vol handige tips, smakelijk eenvoudige recepten én meer (véél meer)!

Check onze voedingstips
3

Relaties

Hoe je het ook draait of keert, de mens is een sociaal beestje. Dus plan een date met je partner, organiseer eens een picknick met je familie of zeg eens ‘goeiedag’ tegen je buren. Het doet wonderen voor je humeur!

Check onze sociale tips

Ik voelde me al goed In mijn vel. Maar een beetje actiever worden was wel nodig. De test maakte dat op een leuke manier duidelijk.

Marie D. uit Nieuwrode

Als jonge papa voel ik dat mijn energie op een laag pitje staat. Mijn score en de tips zijn de eerste stap naar meer balans!

Younes V. uit Hasselt

De test toonde het zwart op wit: mijn vitaliteit kon beter. Vooral qua voedIng. Ik heb de tips meteen gevolgd en ja: er is al een verschil!

Hugo R. uit Lochristi
4

Veerkracht

Door welke bril kijk jij naar de persoon in de spiegel én naar de wereld? Een roze, transparante of donkere? Je antwoord zegt veel over je veerkracht en mentaal welzijn. Bekijk onze tips om te weten hoe je beter met stress omgaat en luchtiger door het leven gaat.

Check onze veerkrachttips
5

Vrije tijd

Eerlijk: hoeveel tijd hou je per dag vrij om te doen waar jij écht blij van wordt? Heb je het gevoel dat je leeft om te werken of werkt om te leven? Laat ons de vicieuze cirkel doorbreken met slimme hacks en tools voor meer me-time in je agenda.

Check onze 'vrije tijd'-tips
Krijg tips & tricks en ...

Voel je Fit & Vol Pit

Binnen de 5 thema’s – bewegen, voeding, relaties, veerkracht en vrije tijd – hebben we superveel hapklare tips voor je klaarstaan. Klaar om er voluit voor te gaan en je lichaam en geest een energieke boost te geven? Let’s go!

Krijg persoonlijke tips & tricks!
Ontvang nog meer

Fit & vol pit-tips
in jouw mailbox

Nieuwsbrief
Vragen, opmerkingen of tips voor Fit & Vol Pit? We horen het graag!
Contactformulier
Meer over bewegen, voeding, relaties, veerkracht en vrije tijd?
Er staan behapbare tips voor je klaar!

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief en ontvang meer Fit & Vol Pit in je mailbox

Nieuwsbrief - popup
Je ontbijtgewoontes
opkrikken?