Veerkracht
min. leestijd

Hoe zorg je elk seizoen voor een energierijk ontbijt?

Wanneer de seizoenen veranderen, verandert ook het tempo waarin je leeft. En dat kan gevolgen hebben voor je immuunsysteem. De vraag is: ben je klaar om je immuunsysteem te boosten met een snel, gezond ontbijt?

Het ontbijt is het perfecte moment om je lichaam te beschermen en je immuunsysteem te versterken voor de rest van je dag . Een ochtend die begint met een Zespri™ SunGold™ kiwi mondt gegarandeerd uit in een onvergetelijke dag! Een Zespri™ SunGold™ kiwi is namelijk niet alleen een echte smaakbom, maar ook een stuk fruit dat 100 % van je dagelijkse hoeveelheid vitamine C bevat. Die krachtige antioxidant is onmisbaar om je immuunsysteem naar behoren te laten werken.

 

Voedzaam de dag beginnen

Haal energie uit het ontbijt met vitamine C

Een ontbijt met Zespri™ SunGold™ kiwi’s is alvast perfect voor onverbeterlijke slaapkoppen. Eén hap van het smakelijke, voedzame, goudkleurige vruchtvlees volstaat om uit bed te komen en een opkikker te krijgen.

Bovendien boost je zo je immuunsysteem met fruit met véél vitamine C. Haal het meeste uit je dagen door te kiezen voor verse, lekkere en energierijke gerechten.

Ontbijtsmoothie met kiwi

Hoe energiek voelde jij je deze ochtend, op een schaal van 1 tot 10?

Naarmate je ouder wordt, kun je het gevoel hebben dat je wat meer energie nodig hebt. Ontspan, geniet van je ochtend en drink een ontbijtsmoothie met Zespri™ SunGold™ kiwi’s. Zo geef je je dagelijkse routine een gezonde twist. Want ook al kun je misschien niet zonder je kopje koffie of thee, vitamine C is minstens even onmisbaar!

Een energieboost in de ochtend? Dit moet je onthouden:

Voor een gezond immuunsysteem krijg je best de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid vitamine C binnen.
Ons lichaam kan geen vitamine C aanmaken of opslaan, dus moeten we die stof elke dag uit onze voeding halen.
Slechts één heerlijke Zespri™ SunGold™ kiwi volstaat om genoeg vitamine C binnen te krijgen voor de hele dag.
Zespri™ SunGold™ is een natuurlijke en lekkere manier om de weerstand van ouders én kinderen te verbeteren en hen een opkikker te geven, zodat ze volop kunnen genieten van elke dag.
Overzicht
Vragen, opmerkingen of tips voor Fit & Vol Pit? We horen het graag!
Contactformulier
Meer over bewegen, voeding, relaties, veerkracht en vrije tijd?
Er staan behapbare tips voor je klaar!

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief en ontvang meer Fit & Vol Pit in je mailbox

Nieuwsbrief - popup
Je ontbijtgewoontes
opkrikken?