Voeding
min. leestijd

Een gezond ontbijt? Dat zijn ook gezonde darmen

Je veert uit bed en schuift aan de ontbijttafel. Om de dag te trotseren, kies je voor een licht en gezond ontbijt. Maar … welke ingrediënten heb je dan nodig? En waarom is dat net zo goed voor je darmen?

Een gezond ontbijt? Topidee!

Zo maak je je klaar voor een dag boordevol energie! De sleutel? Zoeken naar voedingsmiddelen die boordevol darmvriendelijke voedingsstoffen zitten. Mensen die ouder worden weten vaak dat ze moeten letten op hun vezelinname, maar weten misschien niet altijd goed welke ingrediënten ze moeten kiezen.

Onze tip? Zespri™ Green kiwi bevat niet alleen veel vezels, maar ook prebiotica, water en actinidine – van alle drie is wetenschappelijk bewezen dat ze de spijsvertering bevorderen.

Deze unieke combinatie van voedingsstoffen maakt kiwi’s tot een uitstekende keuze aan de ontbijttafel. Bovendien zijn er veel manieren om kiwi’s op je bord te toveren! Zespri™ Green kiwi is een heerlijke toevoeging aan een kom havermout en smaakt heerlijk op dikke sneetjes volkoren toast.

Gelukkigere darmen? Graag!

Je voelt al snel het voordeel van een dag beginnen met een voedzaam ontbijt. Je darmen voelen zich gelukkiger – en jijzelf ook! En dat is een goede zaak want er gebeurt nog zoveel in het leven, inclusief een druk werk- en sociaal leven.

Het is niet leuk om je opgeblazen of ongemakkelijk te voelen. De verkeerde voedingskeuzes kunnen ervoor zorgen dat je je futloos en ouder voelt dan je in werkelijkheid bent.

 

Verse groene kiwi’s boordevol vitaminen en mineralen doen het tegenovergestelde – een gezond en vezelrijk ontbijt zet je op het juiste pad voor de rest van de dag. Als je ’s morgens goed eet, vlieg je energiek door je dag. Beweeg je ook regelmatig en let je op je slaap? Dan heb je een gouden combinatie in handen!

 

 

Om te onthouden:

Prebiotische vezels kunnen je goede darmbacteriën voeden.
Voedingsvezels kunnen helpen bij het verzorgen van je spijsvertering.
Zespri™ Green kiwi is van nature rijk aan voedingsvezels (bevat 4,3 g vezels per 100 kcal).
Zespri™ Green kiwi biedt een unieke combinatie van componenten (waaronder prebiotische vezels, actinidine en water), die samen uw spijsvertering ondersteunen.
Overzicht
Vragen, opmerkingen of tips voor Fit & Vol Pit? We horen het graag!
Contactformulier
Meer over bewegen, voeding, relaties, veerkracht en vrije tijd?
Er staan behapbare tips voor je klaar!

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief en ontvang meer Fit & Vol Pit in je mailbox

Nieuwsbrief - popup
Je ontbijtgewoontes
opkrikken?